Veelgestelde vragen

Wij geven graag antwoorden op al je vragen.
Alsnog een vraag? Neem dan gerust contact op!

Over Camperinkoop

Wie zijn jullie?

CamperInkoop.nl bestaat sinds 2002 en is onderdeel van Spang Campers. Wij hebben in de afgelopen jaren vele campers ingekocht en staan bekend om onze betrouwbaarheid, service en eerlijke prijzen. Dit familiebedrijf wordt gerund door camperliefhebbers Hans en Nelleke Spang. U verzekert zich van persoonlijk en vertrouwd contact, met één aanspreekpunt. Ontvang een kosteloos en vrijblijvend bod. En weet dat u kunt rekenen op een snelle en nette afhandeling!

Hoe werkt CamperInkoop.nl

Wij kopen campers in voor eigen verkoop, dus geen bemiddeling! CamperInkoop.nl wordt gerund door camperliefhebbers Hans en Nelleke Spang. Een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring.
U verzekert zich van persoonlijk en vertrouwd contact, met één aanspreekpunt. Wij zijn geen grote organisatie die werkt met dealers die bij uw langs komen en waarvan u niet weet met wie u zakendoet.
U kan uw camper bij ons aanbieden door het formulier op onze website www.CamperInkoop.nl in te vullen, maar u kunt ook bellen met 0528-850306, voor direct persoonlijk contact. U ontvangt dan zo snel mogelijk kosteloos een bod of reactie.

Is het aanbieden van mijn camper gratis via deze website?

Ja, het aanbieden van uw camper is kosteloos. Ook aan het invullen van het formulier, de bezichtiging en de verkoop zijn geen kosten verbonden.

Wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens?

CamperInkoop.nl gebruikt deze gegevens alleen om met u in contact te komen en u te informeren. Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden, zonder dat wij u daar om toestemming voor hebben gevraagd.

Wanneer jullie een bod doen, ben ik dan verplicht mijn camper aan jullie te verkopen?

Nee, wij doen u een bod. Zolang we niet tot overeenstemming zijn gekomen, bent u niet verplicht hiermee akkoord te gaan, het is vrijblijvend.

Geldzaken

Hoe wordt mijn camper betaald?

Gaat u akkoord met ons bod, dan zorgen wij voor een snelle en correcte afhandeling. Nadat u uw camper heeft gebracht, maken wij het bedrag na bezichtiging aan uw over. Het bedrag staat dan gelijk op uw rekening. U ontvangt dan direct een inkoopfactuur en vrijwaring van uw kentekenbewijs. Lukt het u niet om de camper te brengen? In overleg halen we deze bij u op.

Betaald u ook contant?

We betalen voor uw en onze veiligheid alleen per bank. Wanneer we een betaling doen per bank is dat realtime, dat wil zeggen dat het bedrag dat we overmaken gelijk op uw rekening staat.

Mijn camper is gefinancierd. Koopt u mijn camper dan ook?

Wanneer er een financiering op uw camper zit, kan deze in veel gevallen niet worden verkocht zonder goedkeuring van de financieringsmaatschappij. De financieringsmaatschappij heeft vaak de tenaamstellingscode in bezit en uw camper dient als onderpand. De financiering zal dan eerst afgelost moeten worden, voordat u de tenaamstellingscodes krijgt.

Persoonlijke service
Eerlijk & betrouwbaar
Zo spoedig mogelijk een goed bod
Gratis een vrijblijvende bieding
Al sinds 2002 uw vertrouwde partner
Camper verkopen
Onze locatie
Stephensonstraat 98
7903 AW Hoogeveen
Plan uw route
Hans Spang
Uw contactpersoon
Hans Spang

CamperInkoop is een initiatief van Spang Campers te Hoogeveen. Een RDW erkend bedrijf dat sinds 2002 uw vertrouwde partner is in de camper branche. Bij Camperinkoop bent u aan het juiste adres voor o.a: camper verkopen, camper makelaar, camper opkoper, ik wil van mijn camper af, camper bemiddeling, mobilhome verkopen, Hymer verkopen, kampeerauto verkopen, camper offerte of verkopen tweedehands camper.

U kent ons van: