Camper opkoper

Heeft u een camper, maar heeft u deze niet langer nodig? Dan is het een kwestie van deze zo snel mogelijk te verkopen. Zeker als u er de hoogst mogelijke prijs voor wil krijgen, is het de moeite waard een camper opkoper te overwegen. Alleen op die manier krijgt u het meeste voor uw camper - en bent u er ook nog eens snel van verlost.

Wat is nu het voordeel van het verkopen van uw camper aan een opkoper? Een goede koper vinden is allesbehalve gemakkelijk, maar CamperInkoop.nl maakt het u in elk geval een stuk gemakkelijker!

De voordelen van CamperInkoop.nl kiezen als camper opkoper

Een camper opkoper fungeert eigenlijk een beetje als makelaar, maar dan voor campers. Net zoals bij een gewone makelaar geniet u van enkele interessante voordelen en diensten:

 • 1. Snel uw camper verkopen voor een goede prijs

  Op zoek gaan naar een goede koper die genoeg te bieden heeft is niet altijd zo eenvoudig.

  CamperInkoop.nl reageert echter snel op uw aanbod: zodra u alle details over uw camper heeft opgegeven, wordt uw verkoop verwerkt. Zo krijgt u binnen de 24 uur al een reactie of een voorgestelde prijs!

 • 2. Een persoonlijke dienstverlening bij de verkoop

  Natuurlijk kan het gebeuren dat u vragen heeft bij de verkoop van uw camper, of over de service van CamperInkoop.nl in het algemeen.

  Hoeveel zou ik kunnen vragen voor mijn camper? Wat doe ik als ik niet akkoord ben met de prijs? Deze vragen moeten beantwoord worden, en dat is dan ook wat wij kunnen doen. Zo heeft u een duidelijk beeld van het verkoopproces en alles dat erbij komt kijken.

 • 3. Altijd een persoonlijke service

  Wij bieden u niet alleen de beste prijs voor uw camper; ook halen wij uw camper persoonlijk bij u op wanneer de verkoop is afgesloten. Op die manier hoeft u er dus zelf niet meer naar om te kijken.

  Daarbij kunt u altijd meer informatie inwinnen over uw eigen camper; de staat, de te verwachten verkoopprijs, en nog veel meer.

CamperInkoop.nl: de beste camper opkoper

Wij zijn dé specialist voor de verkoop van uw camper. Dankzij een speciale dienst wordt uw camper veilig, efficiënt en voor de best mogelijke prijs opgekocht.

Op die manier bent u niet enkel snel van uw oude camper verlost, maar krijgt u er ook nog eens de best mogelijke prijs voor. En dat is natuurlijk de bedoeling!

 • Persoonlijke service
 • Eerlijk & betrouwbaar
 • Zo spoedig mogelijk een goed bod
 • Gratis een vrijblijvende bieding
 • Al sinds 2002 uw vertrouwde partner
Persoonlijke service
Eerlijk & betrouwbaar
Zo spoedig mogelijk een goed bod
Gratis een vrijblijvende bieding
Al sinds 2002 uw vertrouwde partner
Camper verkopen
Onze locatie
Stephensonstraat 98
7903 AW Hoogeveen
Plan uw route
Hans Spang
Uw contactpersoon
Hans Spang

CamperInkoop is een initiatief van Spang Campers te Hoogeveen. Een RDW erkend bedrijf dat sinds 2002 uw vertrouwde partner is in de camper branche. Bij Camperinkoop bent u aan het juiste adres voor o.a: camper verkopen, camper makelaar, camper opkoper, ik wil van mijn camper af, camper bemiddeling, mobilhome verkopen, Hymer verkopen, kampeerauto verkopen, camper offerte of verkopen tweedehands camper.

U kent ons van: