Mobilhome verkopen

Wilt u uw mobilhome verkopen? Dan bent u aan het juiste adres!

Bent u van plan om uw mobilhome te verkopen, maar weet u niet waar te beginnen? Niet onlogisch, want er komt uiteraard heel wat kijken bij het verkopen van uw mobilhome. En natuurlijk wil u ook nog een correcte prijs krijgen voor uw mobilhome. Daarom kan het interessant zijn om beroep te doen op onze diensten.

Wat doen we voor u?

In eenvoudige woorden: alles. CamperInkoop helpt u bij de waardebepaling van uw mobilhome, het afhandelen van de verkoop, het ophalen van de mobilhome en het regelen van alle papierwerk. Zo verkoopt u uw mobilhome snel en zonder zorgen!

Waarom voor ons kiezen?

Camperinkoop is onderdeel van Spang Campers te Hoogeveen, een erkend bedrijf dat ervaring heeft in de campersector sinds 2002. CamperInkoop is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van uw camper. Zo staan we al jaren bekend om onze betrouwbaarheid, service en eerlijke prijzen.

Een camper verkopen kan heel wat werk betekenen. Niet alleen moet u een advertentie plaatsen, maar er komen ook nog eens heel wat mensen over de vloer die er dan uiteindelijk toch van afzien. Daarnaast hoeft u ook niet te wachten op uw geld. Gezien CamperInkoop zelf de mobilhome koopt, is uw mobilhome sneller verkocht dan verwacht!

Dit is hoe het werkt.
In drie eenvoudige stappen
naar een goede deal!

Camper te koop aanbieden

1. Uw camper aanbieden

Heel simpel, u biedt uw camper te koop aan via ons aanmeldformulier. U vult zoveel mogelijk gegevens in en bij voorkeur stuurt u een paar foto's mee.

Camper te koop aanbieden

2. Onze reactie

Heeft u uw camper bij ons aangeboden dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie of vrijblijvend bod.

Camper te koop aanbieden

3. Betaling & afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod? Nadat u uw camper heeft gebracht, maken wij het bedrag, na controle, direct aan u over. U ontvangt dan direct een inkoopfactuur en vrijwaring van uw kentekenbewijs. Lukt het u niet om de camper te brengen? In overleg halen we deze bij u op.

Doe mij een bod Gratis en vrijblijvend
Persoonlijke service
Eerlijk & betrouwbaar
Zo spoedig mogelijk een goed bod
Gratis een vrijblijvende bieding
Al sinds 2002 uw vertrouwde partner
Camper verkopen
Onze locatie
Stephensonstraat 98
7903 AW Hoogeveen
Plan uw route
Hans Spang
Uw contactpersoon
Hans Spang

CamperInkoop is een initiatief van Spang Campers te Hoogeveen. Een RDW erkend bedrijf dat sinds 2002 uw vertrouwde partner is in de camper branche. Bij Camperinkoop bent u aan het juiste adres voor o.a: camper verkopen, camper makelaar, camper opkoper, ik wil van mijn camper af, camper bemiddeling, mobilhome verkopen, Hymer verkopen, kampeerauto verkopen, camper offerte of verkopen tweedehands camper.

U kent ons van: