Uw camper
sneller verkopen
dan verwacht?

Stap 1
Stap 2
Vul uw gegevens in:

Gratis en vrijblijvend*
Al sinds 2002 uw vertrouwde partner

Waarom uw camper verkopen aan camperinkoop.nl?

Uw camper snel, veilig en zonder rompslomp verkopen voor een goede prijs. Dat is waar Camperinkoop, bekend van NKC-magazine Kampeerauto, voor staat. Een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring, gerund door camperliefhebbers Hans en Nelleke Spang. U verzekert zich van persoonlijk en vertrouwd contact, met één aanspreekpunt. Ontvang een kosteloos en vrijblijvend bod. En weet dat u kunt rekenen op een snelle en nette afhandeling!

 • Persoonlijke service
 • Eerlijk & betrouwbaar
 • Zo spoedig mogelijk een goed bod
 • Gratis een vrijblijvende bieding
 • Al sinds 2002 uw vertrouwde partner

Dit is hoe het werkt.
In drie eenvoudige stappen
naar een goede deal!

Camper te koop aanbieden

1. Uw camper aanbieden

Heel simpel, u biedt uw camper te koop aan via ons aanmeldformulier. U vult zoveel mogelijk gegevens in en bij voorkeur stuurt u een paar foto's mee.

Camper te koop aanbieden

2. Onze reactie

Heeft u uw camper bij ons aangeboden dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie of vrijblijvend bod.

Camper te koop aanbieden

3. Betaling & afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod? Nadat u uw camper heeft gebracht, maken wij het bedrag, na controle, direct aan u over. U ontvangt dan direct een inkoopfactuur en vrijwaring van uw kentekenbewijs. Lukt het u niet om de camper te brengen? In overleg halen we deze bij u op.

Doe mij een bod Gratis en vrijblijvend
Contact gezocht via mail over verkoop mijn camper. Terug gebeld. Naar Hoogeveen gereden. Camper verkocht. Met de trein terug. Dik tevreden over afhandeling.
Jonnie Mennigs
Na een inspectie buiten en binnen werd bij een kopje koffie op een paar minuten een mooie prijs overeengekomen en een verkoopformulier opgesteld. Onze reis ging met gemengde gevoelens verder. Hij was verkocht! Bij thuiskomst werd alles leeggemaakt en de volgende dag kwam men de camper ophalen zoals afgesproken. Papieren werden nagekeken en de camper werd correct betaald. Het is fijn zaken doen met deze mensen. Bedankt!
Eric Maenhaut
Bij CamperInkoop nemen ze de tijd voor hun klanten. Een mooi bedrijf met mooie campers en enthousiaste jonge ondernemers met verstand van zaken die hun afspraken nakomen. We hopen hier zeker terug te komen.
Roelof Woltinge
Vriendelijke mensen. Na telefonisch contact via camperinkoop.nl camper gebracht en samen bekeken. Afgesproken prijs gelijk betaald. Perfect adres om camper te verkopen zonder problemen en voor nette prijs.
Frank Voorbraak

Uw camper snel verkopen zonder rompslomp? Bij ons lukt dat!

Wilt u uw camper verkopen? Maar voelt het als een grote berg die u moet beklimmen, vanwege de rompslomp die dat met zich meebrengt? Het onder de aandacht brengen van uw camper, de bezichtigingen van geïnteresseerden die u niet kent, het beantwoorden van vele vragen van potentiële kopers, onrealistische biedingen en prijsonderhandelingen. CamperInkoop is een RDW-erkende inkoper van campers, die u zo spoedig mogelijk na aanmelding een goed en vrijblijvend bod doet (met uitzondering van zon- en feestdagen). Gaat u akkoord met ons bod? Nadat u uw camper heeft gebracht, maken wij het bedrag over. U ontvangt dan direct een inkoopfactuur en vrijwaring van uw kentekenbewijs. Lukt het u niet om de camper te brengen? In overleg halen we deze bij u op.

Hans Spang - Camperinkoop

Waarom uw camper verkopen?

Maar waarom zou u uw camper verkopen? Daar kunnen verschillende, goede redenen voor zijn:

 • De kosten. Het aanschaffen van een camper is relatief gezien al een flinke investering. Maar daarmee bent u er natuurlijk nog niet. Ook het onderhoud, de APK en de vaste lasten (zoals de stalling, pechhulp, wegenbelasting en verzekering) kosten u het nodige geld.
 • Een andere camper! Het kan natuurlijk zijn dat u uw huidige camper na jaren trouwe dienst wilt inruilen voor een andere of geheel nieuwe, omdat u een upgrade wenst. Of juist wilt afschalen en een compactere camper zoekt. Doordat u bij CamperInkoop een goed, reëel bod ontvangt, is de stap naar een nieuwe camper alweer een stuk kleiner.
 • Ook gezondheidsredenen kunnen ten grondslag liggen aan uw wens tot verkoop. Als het niet langer meer lukt om met uw camper op vakantie te gaan, is het niet meer dan logisch om deze te verkopen. U kunt bij ons terecht voor een veilige verkoop.

Voordelen van het verkopen van uw
camper via Camperinkoop

Het zelf verkopen van uw camper is zoals gezegd een energie en tijd vergende klus. De verkoop via CamperInkoop heeft vele voordelen:

  • U voorkomt de rompslomp en verantwoordelijkheid die de verkoop van een camper met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan vele bezichtigingen, veel te lage biedingen en prijsonderhandelingen. Het enige dat u hoeft te doen, is het aanleveren van de juiste gegevens en foto’s. U ontvangt dan binnen een dag een vrijblijvend bod van ons. Gaat u daarmee akkoord? Dan regelen wij de rest!

  • Met CamperInkoop weet u zeker dat u op een veilige manier zakendoet met een betrouwbare partner. Er zijn veel malafide bedrijven in Nederland, waar u uw camper ook kunt verkopen, maar met alle risico’s van dien.

  • U krijgt een goed, reëel en eerlijk bod op uw camper. Dit bod en de bezichtiging door ons zijn geheel vrijblijvend en kosten u niks. Gaat u akkoord, dan betalen wij bij het ophalen direct en veilig uit. Snel geregeld toch?

  • Wij komen uw camper kosteloos bij u ophalen, wat u natuurlijk flink wat tijd en energie bespaart. U ontvangt dan meteen ook een vrijwaring van het kentekenbewijs en een factuur. U mag uw camper natuurlijk ook altijd bij ons komen brengen.

  • Wij zijn, in tegenstelling tot veel andere partijen, geen bemiddelaar en verkopen de camper niet voor u. We kopen deze direct van u over, waarna u geen omkijken meer heeft naar het vervolgproces. De verkoop van uw camper kan dus erg snel verlopen.

  • Het persoonlijke contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Wij onderzoeken uw camper nauwkeurig op punten als kwaliteit, eventuele technische problemen, de staat en ouderdom. Wij communiceren te allen tijde duidelijk en transparant over onze bevindingen en de verschillende stappen in het verkoopproces. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

  • U hoeft geen geld te besteden aan bijvoorbeeld advertentiekosten voor het vinden van een koper. U heeft hem namelijk al gevonden!

  Wat zijn aandachtspunten bij de verkoop van uw camper?

  Heeft u de stap genomen om uw camper te verkopen? En bent u benieuwd wat deze waard is? Let dan op de volgende aandachtspunten:

  • Lever zo volledig mogelijke documentatie aan over uw camper. Natuurlijk het kenteken, het merk en het type, maar ook de motorinhoud en vermogen, bouwjaar en kilometerstand. Zijn er nog bijzonderheden die de moeite waard zijn om te melden? Vermeld deze dan ook. Dit stelt ons in staat om een zo nauwkeurig mogelijk bod te doen. Lever ook uw persoonlijke gegevens aan, zodat we snel en makkelijk contact met u kunnen opnemen. Wij slaan al uw gegevens veilig op en zullen deze nooit verstrekken aan derden.
  • Stuur goede foto’s mee, die uw camper niet slechter maar ook niet beter afbeelden dan de werkelijkheid. Dit alles helpt mee om u uiteindelijk een zo goed mogelijk bod te geven.
  Verkoop uw camper - Camperinkoop

  Over Camperinkoop

  Als u uw camper verkoopt, wilt u natuurlijk weten met wie u zakendoet. Logisch! Daarom stellen wij ons graag kort voor. CamperInkoop.nl werd opgericht in 2002, als onderdeel van het RDW-erkende Spang Campers in Hoogeveen. In de loop der jaren kochten en verkochten we vele campers, wat ons veel ervaring en kennis op dit gebied opleverde. CamperInkoop koopt campers op uit de gehele Benelux; van Den Helder tot Brussel (en verder). U kunt ons ook kennen van de Kampeerauto NKC, Campers.nl, CampersCaravans.nl en Autoweek Campers.

  Onze speerpunten? Betrouwbaarheid, service en eerlijke prijzen. Wilt u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken voor de verkoop van uw camper? We komen graag in contact! Neem contact op via onderstaande contactgegevens!

  Doe mij een bod

  Ja, ik wil mijn camper verkopen

  Ontvang zo spoedig mogelijk een bod op uw camper. Gratis en vrijblijvend!

  Voertuiggegevens

  Hoe meer details we weten, hoe nauwkeuriger ons bod!

  Foto’s van uw voertuig

  We gebruiken de foto’s uitsluitend om een juist bod te doen

  Uw contactgegevens

  Hoe wilt u dat we contact met u opnemen?

  We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om.
  Meer hierover in onze privacyverklaring »
  Persoonlijke service
  Eerlijk & betrouwbaar
  Zo spoedig mogelijk een goed bod
  Gratis een vrijblijvende bieding
  Al sinds 2002 uw vertrouwde partner
  Camper verkopen
  Onze locatie
  Stephensonstraat 98
  7903 AW Hoogeveen
  Plan uw route
  Hans Spang
  Uw contactpersoon
  Hans Spang

  CamperInkoop is een initiatief van Spang Campers te Hoogeveen. Een RDW erkend bedrijf dat sinds 2002 uw vertrouwde partner is in de camper branche. Bij Camperinkoop bent u aan het juiste adres voor o.a: camper verkopen, camper makelaar, camper opkoper, ik wil van mijn camper af, camper bemiddeling, mobilhome verkopen, Hymer verkopen, kampeerauto verkopen, camper offerte of verkopen tweedehands camper.

  U kent ons van: